Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Deutsch

Viziune, Misiune, Valori

Viziunea
Messer este un grup important din domeniul gazelor industriale pentru care pietele sale cheie sunt Europa si China.

Messer este si va ramine o afacere de familie independenta. Noi gandim si actionam hotarat pe termen lung, iar masura noastra este data de succesul durabil.

Impreuna cu partenerii si asociatii companiei in tehnologiile din domeniul uzurii, topirii si debitarii cat si a aparatelor de precizie noi dezvoltam sinergii si venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri in mod expert, de incredere si cu un deosebit simt al inovatiei.

Aceasta face ca noi sa fim prima alegere pentru clientii si angajatii nostri.

Misiunea
Ca afacere detinuta de o familie, noi avem atentia indreptata spre viitor luind in considerare diferitele conditii de pe pietele noastre actuale. Noi ne folosim de asemenea experienta si priceperea in crearea de noi piete de desfacere.

De la acetilena la xenon, oferim clientilor nostri o gama larga de gaze tehnice, medicale si gaze speciale si pentru industria alimentara. Domeniul nostru de produse este completat de excelentele noastre servicii si de fabricile si echipamentele noastre de ultima generatie.

In centrelele noastre tehnice foarte moderne colaboram cu clientii nostri la dezvoltarea tehnologiilor aplicate privind utilizarea gazelor in aproape toate domeniile industriale, industrie alimentara, medicina, stiinta si cercetare.

Angajatii nostri eficienti si dedicati, flexibilitatea si apropierea de clientii nostri ne fac sa credem ca suntem partenerul preferat pe piata.

Datorita spiritului creativ, viziunii privind viitorul si continuei imbunatatiri a procedeelor, noi cream plus-valoare pentru clientii nostri si le asiguram succesul pe termen lung.

Finantarile solide si veniturile corecte garanteaza independenta noastra si sprijina o crestere continua.

Valorilenoastre

Politica clientului
Suntem concentrati pe cererile individuale ale clientilor nostri si ii ajutam sa-si imbunatateasca competitivitatea si performantele.

Politica angajatului
Noi pregatim, dezvoltam si promovam cu integritate angajati motivati, eficienti si loiali. Ne asteptam ca angajatii nostri sa fie membri ai echipei inventivi si responsabili.

Comportament responsabil
Ne asumam in mod serios responsabilitatea sociala in ceea ce priveste angajatiinostri si in fata societatii:

  • Siguranta: noi oferim siguranta colectivului si productiei, manevrare si utilizare sanatoasa a produselor noastre.
  • Sanatate: noi stabilim standarde care sa asigure sanatatea si binele pentru fiecare persoane.
  • Protectia mediului: ca membru al unei societati mai mari ne asiguram de protejarea mediului.

Responsabilitatea conducerii centrale
Prin conducerea in mod responsabil a resurselor noastre si folosind talentul angajatilor nostri noi crestem venitul companiei noastre pe termen lung.

Excelenta
Actiunile noastre sunt bazate pe experienta tehnica, inovatia, flexibilitatea si abilitatea de a lua decizii rapide.

Incredere si respect reciproc
Noi credem in colaborarea bazata pe incredere, sinceritate, transparenta si comunicare cinstita. Respectam si raminem fideli politicii si obiceiurilor tarilor in care lucram.