Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Deutsch

Visie, Missie, Onze waarden

Visie

Messer is een belangrijke industriële gassengroep die zich toespitst op de Europese en Chinese markt.

Messer is en blijft een onafhankelijk familiebedrijf. We denken en handelen op lange termijn en ons aanhoudende succes is voor ons de beste maatstaf.

Samen met onze partners en partnerbedrijven op het gebied van slijtage-, verbindings- en snijtechnieken, evenals precisie-instrumenten, brengen wij synergieën tot stand en hebben wij voor onze klanten altijd een professioneel en betrouwbaar antwoord klaar met veel zin voor innovatie.

En daarom kiezen onze klanten en medewerkers ook altijd voor ons.

Missie

Als familiebedrijf in eigen beheer houden wij onze blik gericht op de toekomst zonder de uiteenlopende omstandigheden op de bestaande markten uit het oog te verliezen. We zetten onze ervaring en competentie in om onze positie op nieuwe markten te versterken.

Van acetyleen tot xenon, wij bieden onze klanten een uitgebreid assortiment van technische en medische gassen, voedingsgassen en speciale gassen. Ons aanbod wordt ondersteund door onze uitstekende dienstverlening en hoogtechnologische fabrieken en materialen.

In onze moderne onderzoekscentra werken wij samen met onze klanten om praktische technologieën te ontwikkelen voor de toepassing van gassen in zowat elke industrietak, in de levensmiddelenindustrie, de medische sector en wetenschappelijk onderzoek.

Onze efficiënte en gedreven medewerkers, onze flexibiliteit en onze nauwe band met onze klanten op lokale markten maken ons tot een bevoorrechte partner.

Door ons gevoel voor zakendoen, door vooruit te denken en door onze processen continu te verbeteren, kunnen we toegevoegde waarde creëren voor onze klanten en ons gezamenlijk succes op lange termijn garanderen.

Een solide financiering en eerlijke winsten garanderen onze onafhankelijkheid en ondersteunen onze duurzame groei.

Onze waarden

Oog voor onze klanten
Wij houden vooral rekening met de individuele behoeften van onze klanten en helpen hen zo om beter te concurreren en beter te presteren.

Oog voor onze medewerkers
Wij ontplooien, stimuleren en leiden onze mensen op tot gemotiveerde, efficiënte en trouwe medewerkers. In ruil verwachten wij initiatief, teamwork en verantwoordelijkheid.

Verantwoordelijk gedrag
Wij nemen onze sociale verantwoordelijkheid tegenover onze medewerkers en de samenleving:

  • Veiligheid: wij verbinden ons ertoe onze medewerkers te beschermen en onze producten op een veilige manier te produceren, te gebruiken en te bewerken.
  • Gezondheid: we stellen arbeidsrichtlijnen op die de gezondheid en het welzijn van elk individu op het werk garanderen.
  • Leefmilieu: als lid van de samenleving hebben wij oog voor de bescherming van het leefmilieu.

Ondernemingsverantwoordelijkheid
Door verantwoord om te gaan met onze bronnen en door de talenten van onze medewerkers te benutten, vermeerderen wij de waarde van onze familieonderneming op lange termijn.

Uitmuntendheid
Onze acties zijn gebaseerd op technische expertise, innovatie, flexibiliteit en snelle beslissingen.

Wederzijds vertrouwen en respect
Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid, transparantie en open communicatie. Wij respecteren en eerbiedigen de culturele en sociale gebruiken en gewoontes van de verschillende landen waar we werken.