Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Deutsch

Víziónk, Küldetésünk, Értékeink

Víziónk

A Messer egy Európa stratégiai jelentőségű régióiban és Kínában működő jelentős ipari gáz csoport.

A Messer független családi vállalkozás és a jövőben is az marad. Gondolkodásmódunkat, akárcsak döntéseinket az előrelátás és a következetesség jellemzi. A hosszú távú siker számunkra a jó munka mércéje.

Partnereinkkel és a kopásvédelem, kötés- és vágástechnológia, továbbá a finommechanika területén tevékenykedő társult vállalatokkal együttműködve kompetens, innovatív és megbízható módon teljesítjük vásárlóink kívánságait.

Ezért választanak bennünket vevőink és munkatársaink.

Küldetésünk

Gazdag tradíciókkal rendelkező, a tulajdonosok által vezetett családi vállalkozásként jövőorientáltan és az adott körülmények figyelembevételével működünk meglévő piacainkon. Tapasztalatainkat és szakértelmünket újabb piacok kiépítésének szolgálatába is állítjuk.

Az acetiléntől a xenonig terjedő termékskálánkkal az egyik legszélesebb választékot nyújtjuk vevőinknek a piacon, legyen szó ipari, egészségügyi, élelmiszeripari vagy különleges gázokról. Termékkínálatunkat kiváló szolgáltatásaink, magas színvonalú ellátórendszereink és műszaki felszereléseink teszik teljessé.

Modern szakmai központjainkban vevőinkkel együttműködve dolgozunk a gázok alkalmazástechnológiáinak fejlesztésén szinte minden iparág számára, az élelmiszertechnika az egészségügy, a kutatás, fejlesztés és a tudomány területein.

Munkatársaink elkötelezettsége és hatékonysága, rugalmasságunk és a helyi piacokon vevőink közelében való jelenlétünk tesz bennünket ügyfeleink kedvelt partnerévé.

Vállalkozó szellemű cselekedeteink, előretekintő gondolkodásmódunk és tevékenységeink folyamatos fejlesztése értéktöbbletet eredményez vevőink számára is, hosszútávon biztosítva a közös sikert.

Szolid finanszírozással és méltányos nyereséggel garantáljuk önállóságunkat és tartós növekedésünket.

Értékeink

Vevőközpontúság
Vevőink egyedi igényeinek magas színvonalú kiszolgálását tartjuk szem előtt, és segítjük őket teljesítményük és versenyhelyzetük erősítésében.

Munkatárs-központúság
Motivált, magas szinten teljesíteni képes munkatársakat képzünk és fejlesztünk.

Önálló kezdeményezést, csapatmunkát és felelősségtudatot várunk el alkalmazottainktól.

Felelősségtudatos cselekvés
Szociális felelősségvállalással viszonyulunk munkatársainkhoz és a társadalomhoz:

  • Biztonság: kötelezettséget vállalunk dolgozóink biztonságáért, termékeink biztonságos előállításáért és felhasználásáért.
  • Egészség: a munkaköri követelményeket munkatársaink egészségét és jó közérzetét szem előtt tartva határozzuk meg.
  • Környezet: a társadalom tagjaként kiemelten kezeljük környezetünk védelmét.

Vállalati felelősség
Erőforrásaink felelősségteljes kezelése, valamint dolgozóink tehetsége hosszútávon növeli a családi vállalkozás értékét.

Erősségeink
Magas szintű szakmai kompetencia, innovatív szemlélet, gyors döntési folyamatok és rugalmasság jellemzik működésünket.

Bizalom és tisztelet
Közös munkánk megbízhatóságra, nyíltságra, átláthatóságra és jól működő kommunikációra épül. Tiszteljük és betartjuk minden ország eltérő kulturális és társadalmi szokásait, ahol jelen vagyunk.