Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Deutsch

Vision, Mission, Værdier

Vision

Messer er en betydningsfuld industrigas koncern i sin kerne markeder i Europa og Kina.

Messer er og vil forblive en uafhængig familiedrevet virksomhed. Vi tænker og handler beslutsomt og  langsigtet og måler os selv på vores vedvarende succes.

Sammen med vores partnere og associerede virksomheder inden for slid, fusion-og skæreteknik samt præcisionsinstrumenter udvikler vi synergier og imødekommer vores kunders behov, kompetent, pålidelig og innovativt.

Dette gør at vores kunder og medarbejdere vælger os som første valg.

Mission

Som en ejerledede familievirksomhed med en rig tradition, er vi fokuseret på fremtiden og samtidig tages hensyn til de forskellige forhold i vores eksisterende markeder. Vi bruger også vores erfaring og ekspertise til at opbygge vores position på nye markeder.

Lige fra acetylen til xenon  tilbyder vi vores kunder en bred vifte af tekniske og medicinske gasser samt fødevarer og specialgasser. Vores produktsortiment fuldendes af vores fremragende service og høje kvalitet og tekniske anlæg og udstyr.

I vores meget moderne teknologi centre arbejder vi sammen med vores kunder om at udvikle  teknologier til anvendelse af gasser i næsten alle brancher, i fødevareteknologi, medicin, videnskab og forskning.

Vores effektive og engagerede medarbejdere, vores fleksibilitet og kundefokus ved vores tilstedeværelse på de lokale markeder, gør os til den foretrukne samarbejdspartner.

Gennem iværksætterånd, fremadrettet tænkning og løbende forbedring af vores processer, skaber vi merværdi for vores kunder og således sikre vores fælles succes på lang sigt.

Solid økonomi og rimelig fortjeneste sikre vores uafhængighed og en bæredygtig vækst.

Vores værdier

Kundefokus
Vi er fokuserede på individuelle behov hos vores kunder og hjælpe dem med at forbedre deres konkurrenceevne og resultater.

Medarbejder orientering
Vi uddanner, udvikler og fremmer motiverede og effektive medarbejdere med integritet. Vi forventer, at vores medarbejdere viser initiativ og er ansvarlig team medarbejder.

Ansvarlig adfærd
Vi tager vores sociale ansvar over for vores medarbejdere og for samfundet meget alvorligt:

  • Sikkerhed: Vi er forpligtet til at beskytte vores medarbejdere og for sikker produktion, brug og håndtering af vores produkter.
  • Sundhed: Vi opstiller standarder, der sikrer et godt helbred og velvære for den enkelte.
  • Miljø: som medlem af samfundet, er vi forpligtet til at beskytte miljøet.

Virksomhedernes ansvar
Ved ansvarlig brug af vores ressourcer og anvendelse af talenter af vores medarbejdere øger vi værdien i vores virksomhed på lang sigt.

Excellence
Vores handlinger er baseret på teknisk ekspertise, innovation, fleksibilitet og evnen til at træffe hurtige beslutninger.

Gensidig tillid og respekt
Vi mener, at samarbejdet er baseret på tillid, gennemsigtighed og ærlig og åben kommunikation. Vi respekterer og overholder den kultur og skikke der er i de lande, hvor vi arbejder.