Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
English Deutsch

Vizija, Misija, Naše vrednosti

Vizija

Messer je važna grupacija u oblasti industrijskih gasova na ciljnim tržištima Evrope i Kine.

Messer jeste i ostaće nezavisno porodično preduzeće. Mi razmišljamo i delujemo dugoročno i odgovorno. Naše merilo je naš održivi uspeh.

Zajedno sa našim partnerima i povezanim kompanijama koje se bave tehnologijom habanja, spajanja i sečenja, kao i preciznim instrumentima, stvaramo sinergije i stručno, inovativno i pouzdano ispunjavamo želje kupaca.

Zato naši kupci i zaposleni nama daju prednost.

Misija

Kao porodično preduzeće bogate tradicije, orijentisani smo ka budućnosti prilagođavajući se različitim uslovima na našim postojećim tržištima i koristeći svoje iskustvo i stručnost za izgradnju pozicija na novim tržištima.

Svojim kupcima nudimo široku paletu tehničkih i medicinskih gasova, specijalnih gasova i gasova za prehrambenu industriju, od acetilena do ksenona, Naš proizvodni asortiman upotpunjen je izvanrednim uslugama i najmodernijim postrojenjima i opremom.

U našim visoko modernizovanim tehnološkim centrima, u saradnji sa našim kupcima razvijamo tehnologije primena gasova u gotovo svakoj industrijskoj grani, u proizvodnji hrane, medicini, nauci i istraživačkom radu.

Naši efikasni i posvećeni zaposleni, naša fleksibilnost i bliski odnos sa kupcima na lokalnim tržištima čine nas njihovim prvim izborom.

Preduzetničkim duhom, naprednim razmišljanjem i stalnim poboljšavanjem procesa, stvaramo dodatnu vrednost našim kupcima i obezbeđujemo dugoročni zajednički uspeh.

Stabilna finansijska pozicija i odgovarajuća dobit garancija su naše nezavisnosti i održivog rasta.

Naše vrednosti

Orijentacija ka kupcu
Usmeravamo se prema individualnim zahtevima naših kupaca i pomažemo im da unaprede svoju konkurentnost i svoj ukupan rezultat.

Orijentacija ka zaposlenima
Mi obučavamo, razvijamo i unapređujemo motivisane, uspešne i odane zaposlene. Od njih očekujemo samoinicijativu, timski rad i odgovornost.

Odgovorno ponašanje
Mi shvatamo naše obaveze prema zaposlenima i prema društvu veoma ozbiljno:

  • Bezbednost: obavezujemo se da sprovedemo mere zaštite osoblja, bezbednu proizvodnju, rukovanje i korišćenje proizvoda.
  • Zdravlje: mi postavljamo radne standarde koji osiguravaju zdravlje i dobrobit svakom pojedincu.
  • Životna sredina: kao deo šireg društva, vodimo računa o zaštiti životne sredine.

Odgovornost kompanije
Odgovornim rukovođenjem našim resursima i korišćenjem talenata zaposlenih na pravi način, povećavamo vrednost porodične kompanije na duge staze.

Posebnost
Naši postupci se baziraju na tehničkoj stručnosti, inovacijama, fleksibilnosti i sposobnosti brzog donošenja odluka.

Uzajamno poverenje i poštovanje
Naša uzajamna saradnja zasnovana je na poverenju, iskrenosti, transparentnosti i otvorenoj komunikaciji. Mi uvažavamo kulturne i društvene običaje i razlike i pridržavamo ih se u svim zemaljama u kojima poslujemo.